Головна » 2017 » Листопад » 13 » Батьківські збори 5-го та 7-А класу
20:39
Батьківські збори 5-го та 7-А класу

«Посієш вчинок — пожнеш звичку,
посієш звичку — пожнеш характер,
посієш характер — пожнеш долю»

Народна мудрість

12 листопада згідно плану класного керівника 7-А класу відбулись класні батьківські збори на тему «Культура поведінки». Класний керівник, Марцій Світлана Андріївна, у своєму виступі звернула увагу батьків на  методи та прийоми виховання культури поведінки в учнів, дала поради щодо успішного виховання дітей.
Учні класу підготували для своїх батьків гумористичну програму «Весела перерва», де в жартівливій формі показали сценки із шкільного життя. Юні актори декламували гуморески, грали сценки, танцювали та співали українські пісні. Батьки із захопленням спостерігали за своїми дітьми, сміялись, раділи та аплодували.
Після концертної програми класний керівник Марцій С.А. подякувала юним акторам за веселі та повчальні виступи, а також педагогу-організатору Сарканич А.В. за допомогу у підготовці та проведенні даного заходу.
Цього ж дня класним керівником 5-го класу Хайнас О.М. та практичним психологом Богдан М.В. також було проведено зустріч з батьками п’ятикласників на тему «Адаптація учнів 5 класу до навчання в основній школі».
В ході зборів класний керівник, О.М. Хайнас провела роз’яснювальну бесіду щодо причин які ускладнюють адаптацію дітей. З батьками вчителька провела анкетування, надала рекомендації як забезпечити гармонійне навчання дитини.
Психолог школи ознайомила батьків з результатами діагностичних методик, проведених з їхніми дітьми, з проблемами наступності у навчанні, з віковими особливостями дітей 5-го класу.
Для більш глибокого осмислення батьками важливості їх ролі у позитивному сприйнятті дітьми школи, Марина Володимирівна запропонувала переглянути повчальні відеоролики: «Интернет дороже сына», «Мальчик, который хотел стать телевизором».
Підсумовуючи свої виступи, О.М. Хайнас та М.В. Богдан побажали батькам терпіння та наснаги у підтримці своїх дітей, щоб спільними зусиллями подолати складний період адаптації. 

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 681 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar