Головна » 2019 » Лютий » 23 » Атестаційна комісія ІІ рівня вивчала досвід заступників директора
19:40
Атестаційна комісія ІІ рівня вивчала досвід заступників директора

Підходить до завершення етап вивчення досвіду освітян Мукачівщини, що атестуються комісією ІІ рівня.

Цьогоріч, серед інших педагогів Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів атестуються обидва заступники директора – Ольга Хайнас та Яніна Меденці. Оскільки їхні категорії вже зумовлюють атестацію комісією ІІ рівня, то у четвер, 21 лютого, із методичного кабінету управління усвіти, молоді та спорту Мукачівськаої РДА до нас завітали методисти Ольга Котубей, Людмила Притула на чолі із завідувачем кабінету Віталією Зварич.

В ході вивчення досвіду члени комісії із району мали можливість відвідати уроки, проведені вчительками у четвертому класі: Ольга Хайнас провела урок із природознавства, а Яніна Меденці – із трудового навчання.

Окрім уроків, методисти ознайомилися із документацією, сформованою комісією І рівня у нашій школі, а також із результатами методичної роботи, узагальненими за весь міжатестаційний період педагогами – як заступниками і як вчителями, власне.

Результат цієї робочої зустрічі – позитивні відгуки про результати роботи та переспективний розвиток наших педагогів, які атестуватимуться цьогоріч комісією ІІ рівня.

 

Категорія: Зустрічі | Переглядів: 513 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar