Головна » 2016 » Листопад » 7 » Активні канікули
17:42
Активні канікули

Шкільна пора – прекрасний період у житті кожної людини. Особливо з цих років запам'ятовуються події, що відбулися під час шкільних канікул. Вони не зникають з пам'яті довгі роки і назавжди залишають слід у житті людини.
Минулого тижня школярі нашої школи відпочивали на осінніх канікулах. Для учнів – це не лише можливість відпочити, але й відкрити для себе щось нове і цікаве. Як провести канікули з користю знають учні нашої школи...

2 листопада учні 5-х та 6-А класів, під керівництвом Хайнас Г.М., Гузинець М.І. та Марцій С.А., помандрували історичними стежками Мукачева. Замок "Паланок" полонив дітей своєю загадковою історією. Подорож містом залишилася в серцях учнів незабутні враження. Діти дізнались багато нового про історичні памятки районного ценру.

5 листопада учні 6-Б, 7-Б, 8-А класів та вчителі Чобаль О.І., Лубочко О.І., Хайнас О.М., Меденці Я.І., Шепа А.А., Кость Н.В., Лінтур О.В. Верхньовизницької школи розпочали свою дводенну екскурсію по місту Львову. "Середньовічний Львів" полонив всіх екскурсантів своєю красою та містичністю .

Під час екскурсії по Львові учні та вчителі школи побачили те, чого немає в жодному місті світу, відвідали низку історичних місць Львова, пройшлись вуличками, по яких ходили імператори Австрії та королі Польщі, російський цар Петро I, та Микола II. Також побували у серці міста – площі Ринок, побачили дім міського магістрату та місце праці ката, старі фонтани з древньогрецькими богами, довідались таємниці площі Ринок та найцікавіші історії кохання, які відбувались з відомими людьми у цьому місті. Відвідали оперний театр та готичні підземелля, завітали в найгарніший дворик Львова, зроблений на зразок венеційського подвір'я, скоштували смачної кави в одній із затишних кав'ярень та придбали шоколадного лева на фабриці шоколаду. Також під час екскурсії по Львову для підняття духовності та енергетики відвідали найстарші храми України, які датуються XIV ст. та дізнались про особливості та відмінності різних релігійних конфесій.

Всі учні після екскурсій залишились з приємними враженнями, купою спогадів та фото. Пропонуємо переглянути фотоальбом, та поринути в віртуальну екскурсію історичними стежками Мукачева та Львова.

Категорія: Мандри | Переглядів: 710 | Додав: Olya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0