Головна » 2019 » Грудень » 12 » 16 днів проти насилля (ФОТО)
22:02
16 днів проти насилля (ФОТО)

Мій улюблений світ— без насильства, 
Без жорстокості, болю і зла, 
Тут народом заспівана пісня 
Містить тільки хороші слова. 
Мій улюблений світ — без насильства, 
Де немає страждання й війни, 
Де розквітла калина барвиста, 
І пісень не почуєш сумних. 
Мій улюблений світ — це не казка, 
А реальне щасливе життя, 
Бо, звільнивши наш світ від насильства, 
Можна сміло іти в майбуття.

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства", яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Верхньовизницька школа щорічно приєднується до проведення цієї акції.

У рамках Всеукраїнської акції психологом школи М.Богдан, проведено психологічний тренінг колектив и "Захисти життя – зупини насилля" (11 клас), "Шляхи протидії торгівлі людьми" (10 клас) та перегляд фільму "Небезпечна гра".

1 грудня в Всесвітній день боротьби зі СНІДом, з метою попередження профілактики ВІЛ-інфекції, вчителем біології У.Сенюк, організовано урок здоров'я "Захисти себе від СНІДу". В 2-Б класі класним керівником О.Лапей цікаво і змістовно проведено класну годину "Цінуй життя – зупини СНІД".

В ігровій формі  відбувся виховний захід "Права людини"  організований вчителем правознавства А.Сарканич.

До уваги читачів шкільним бібліотекарем С.Позній було представлено тематичну виставку матеріалів з питання запобігання насильству.

І, на завершення акції "16 днів проти насилля", відбувся конкурс та виставка дитячих малюнків "Від миру вдома до миру в усьому світі" (заступник директора з ВР Я.Меденці, учні 1-4 класів).

Педагогічний та учнівський колектив школи, постійно працює над приверненням уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків; проводить інформаційні та просвітницькі заходи з метою підвищення обізнаності учасників освітнього процесу з питань попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

ФОТОАЛЬБОМ►

Категорія: Діяльність / Події | Переглядів: 481 | Додав: S_Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar